mandag den 1. november 2010

VA - The Wired CD

Info: I november 2004 kom det amerikanske magasin Wired sammen med en CD med 16 numre og en klar opfordring til publikum om at lade numrene indgå i nye, kreative non-kommercielle projekter. De fleste af numrene er udgivet under Creative Commons licens, og kunstenerne bestemt værd at lægge mærke til. Glimrende CD.

Hip hop, rock, alternative, dance, eletronica - og store navne.

Info: In November 2004, the U.S. magazine Wired, came with a CD with 16 tracks and a clear call to the audience to let the numbers be part of new, creative non-commercial projects. Most of the tracks are licensed under the Creative Commons license, and the artists certainly worth noticing. Excellent CD.

Hip hop, rock, alternative, dance, electronica - and big names.

1. The Beastie Boys - Now Get Busy
2. David Byrne - My Fair Lady
3. Zap Mama - Wadidyusay?
4. My Morning Jacket  - One Big Holiday
5. Spoon - Revenge!
6. Gilberto Gil - Oslodum
7. Dan The Automator  -Relaxation Spa Treatment
8. Thievery Corporation - Dc 3000
9. Le Tigre  - Fake French
10. Paul Westerberg  - Looking Up In Heaven
11. Chuck D With Fine Arts Militia - No Meaning No
12. The Rapture  -Sister Saviour (Blackstrobe Remix)
13. Cornelius  -Wataridori 2
14. Danger Mouse & Jemini  - What U Sittin' On? (Starring Cee Lo And Tha Alkaholiks)
15. DJ Dolores - Oslodum 2004
16. Matmos - Action At A Distance

Country: USA
Year: 2004

Mere om og download: Wired

Ingen kommentarer: